Вижте кои са сред имената във файт картата Амфитеатър Арена, в

...
Вижте кои са сред имената във файт картата Амфитеатър Арена, в
Коментари Харесай

Свети Влас се превръща в арена на битки, „MAX FIGHT 55” идва на 20 юли

Вижте кои са измежду имената във файт картата

Амфитеатър Арена, в комплекс Арена край първокласното пристанище Марина Диневи в Свети Влас и тази година ще бъде сцена на борби. Елитният летен курорт всяко лято приема най-популярната у нас и на Балканите бойна организация MAXFIGHT CHAMPIONSHIP, като 55-тата Гала вечер от веригата стъпва в амфитеатъра за 14-ти път.

Този път обаче вместо през август, бойната вечер ще се организира на 20 юли. Организаторите са подготвили забавни конфликти в колоритната с разнообразни стилове файт карта. На кръга се завръща атрактивният участник в „ Сървайвър “ Георги Валентинов, чиято кариера в професионалния спорт стартира точно от MAXFIGHT. За боеца от Стара Загора присъединяване ще бъде инспекция преди планувания дебют в друга организация за боксови мачове без ръкавици през ноември.

На кръга в 55-то издание се завръща и различен атрактивен войник, обичаният на почитателите Симеон Кичуков – Симбата. Помориецът с внушителна визия в тежка категория към този момент записа няколко знакови срещи на кръга на MAXFIGHTвъв формат ММА.

Сред имената във файт картата е и дебютант в професионалния бокс, който предходната година направи мощно впечетление на експертите с трагичното си класиране на финала на Европейското състезание по бокс за младежи. Младежкия национал в тежка категория Кирил Борисов е братовчед на нокаутьора Борислав Велев – Рой, като по всичко проличава, че влиза самоуверено в редиците на професионалния бокс.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР